• Soodus!
  • −10%
Hand Antiseptic, Papaya, 150ml
Hand Antiseptic, Papaya, 150ml

Hand Antiseptic, Papaya, 150ml

6,31 € 7,02 € -10%
sh KM

Kerge papaia lõhnaga ja pehmendava toimega käte desinfitseerimise vahendi "Hand Antiseptic" koostis põhineb etüülalkoholi ja isopropüülalkoholi (60% tootest) sisaldusel, mis eemaldab tõhusalt mustuse ja bakteriaalsed ained. Hand Antiseptic imendub kiiresti ja seda saab hõlpsasti pihustada raskesti ligipääsetavatesse piirkondadesse.

Tootes on kasutatud kõrgeima kvaliteediga ja farmaatsiatööstuses kasutatavat puhast puhastatud piiritust, mille sisaldus on üle 96%.

Hand Antiseptic sisaldab ka glütseriini, mistõttu on pehmendava toimega ega põhjusta naha kuivamist ega allergiat. Pihustage seda desinfitseerivat vahendit enne hoolduse alustamist enda ja oma kliendi kätele. See lihtne ja soodne samm näitab, et väärtustate enda ja kliendi tervist

Tarnime oma tooteid Euroopa Liidu riikidesse. 0% käibemaksu saamiseks ühendusesiseselt tehingult väljaspoolt Eestit sisestage enda kehtiv EL-i KMKR number

redeem
Selle toote ostmisel saate koguda kuni 1 boonuspunkti . Teie ostukorvis on siis kokku 1 punkti , mille saab konverteerida kupongiks väärtusega 0,10 € .


 
No reviews

6 toodet samas kategoorias:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toote lisatud soovinimekirja

We use cookies and similar technologies to understand how you use our services, improve your experience and serve you personalized content and advertising. By clicking "Accept", you accept all cookies.